Hidup Biar Sedap



“Hidup biar sedap”
, aku dok cari2 tajuk paling best untuk entry aku kali ni. Disebabkan aku nyer tahap kemalasan teramat tinggi saat ini, so aku decided je mencilok manusie2 lain nyer blog’s title 😛 Nasib ar kan…sape suruh wat tajuk ni..dah aku sker, aku pedulik ape…aku rembat je ar..ngehehe!!!

Aku sendiri tak paham dowh ape punye jenis title ntah diorang tulis ni. “hidup biar sedap” ape kejadahnyer??? ingat hidup tu makanan ke ape wei?? sampai sekarang aku tak leh nak tafsirkan ngok /blur

Hmm, setelah aku tapis dan tapis, tampi dan tampi lagi uat kali ke /hmm tak tau lah kali ke bape….kwang3!!! aku rase, ini maksudnyer ek

– hidup tu korang leh bayangkan cam pizza…pizza tu macam2 mende letak kat atas die…berkecamuk kan? ade sos lah, daging sepah2 lah, mayonis lah, tomato cemetot2 lah….macam2 lah…tengok pizza tu rimas naa? tapi, try makan dowh!!!! Mabeles maa….. /nobigdeal aku rs, camtu lah kot idup..macam2 prob, berserabut kat otak ni cam serabutnyer pizza tuh tapi, ko balun aje….ade prob pun ikut aje rentak die..sure idup ko jadi sedap!!! kahkahkah!! /wahaha

*sape2 yang tau maksud title ni…sile2 lah nak beri pendapat naa

Artikel Berkaitan

  • No Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge