Homealone

Haih..aku keseorangan di rumah semalam..balik dari UTM..sambil2 driving tu dok pikir..nak tido umah or nak stay umah 1st bro..maleh btol nak tido umah orang ni,nak kene packing baju lah..tinggalkan my cats,dengan umah yang sure berselerak cz my mom tak sempat nak kemas kalo nak jalan jauh kan..adoi!!! keputasan tak dpt nak wat!!!

Im decided tuk trus balik umah cz penat.konon2 nyer tadi nak ke KFC cz dapat kupon from Awang.Tp,maleh. Sampai umah aje dah kul 6pm then bagi my cats mamam..tgk Ezora..golek2 (acare wajib ni..hahaha!!). sempat tertido sat.wakaka!!Besh:)

Around 7:45pm..my bro called me.

my bro: “nanti datang umah,swith off semua lampu”
me:”nak tido umah je..xyah lah tido sane..dah ckp ngan mak dah”
my bro:”mak cakap ape?”
me:”ok jer…”
my bro:”tak mo lah camtu…bahaye duduk rumah sorang2..kang jadi ape2 susah…mak risau nanti”
me:”hmmm…(nyampah style..hahaha!!!). oklah..”

Adoi..kesimpulannye..abg aku dah wat keputusan utk aku dah…hahaha!!terpakselah aku menidurkan diri kat umah die…so,aku mandi cz badan cam ala2 melekit sket…packing2..(mende paling aku xsker siut..). then bagi my cats makan one more time.siap semue…kuar umah..masuk kete…pasang radio beso2!!!! yehaa!!! hahaha…

*to my mom: i miss u!!! balik lah cepat woo…huhuhu

*to my 1st bro: maceh jage me 🙂

Artikel Berkaitan

  • No Related Posts

3 responses to “Homealone

  1. santai selalu

    encik 1st bro ajak2 ayam je tu..
    bukannye nak sgt ko tido kat rmh die..
    wakakaa

  2. lizz

    alah!! ko dengki ar tuh!!! wakaka..best lak ko kol abg aku en 1st bro ar oct..aku nk kol die camtu ar arini..wakaka!!!

  3. santai selalu

    ko pggl la beliau encik 1st bro..
    mesti beliau tersengih2..
    wakakaaa…
    nanti die igt ko x sehat la pulok..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge