Archive for June 2008

Iblis?

Hahaha!! ntah..sape gerangan die ni..im not sure..aku cume tertarik ngan nick die tu hah…ye ar..bukak2 friendster jer…tereng!!! ade iblis nak add as friend..wakaka!!!

Nero Activator (Activate any Nero Product)

Nero Activator (Activate any Nero Product) Description: A lot of people installed Nero 8, then found that there’s no keygen that works good, will ask you to buy the product after 15 days, but this one here will eliminate the Nero Patent.exe so will not ask you again to buy the product as it thinks […]

Aku kebosanan

Ah..i dunt care org nak ckp ape bout me…this week, tersangat2 lah tak best woo. Family aku pi Penang..tggl aku sorang kat umah…boring siut!! Tapi, paling x best bler setiap ari…kene layan manusie2 yang mulut cam siut…argh!!! boring dowh…malas nk cite pnjg2..hahaha

Homealone

Haih..aku keseorangan di rumah semalam..balik dari UTM..sambil2 driving tu dok pikir..nak tido umah or nak stay umah 1st bro..maleh btol nak tido umah orang ni,nak kene packing baju lah..tinggalkan my cats,dengan umah yang sure berselerak cz my mom tak sempat nak kemas kalo nak jalan jauh kan..adoi!!! keputasan tak dpt nak wat!!! Im decided tuk […]

South Trio dan kisah malam ini

Hmm…pada sesiapa yang belum tahu siapa group South Trio ni..ni hah aku letakkan pic and nak tau lebih lanjut..sila usha sendiri page kat website tv3 ni ok South Trio Malam ni,aku jadi teruje plak psl grup ni:) kenape?ini antara sebabnyer: – Memang grup ni antare grup yg aku ikut sketlah dlm program gangstarz kali ni..cz […]

Dinner@Singgah selalu

Wah…asal weekend je,tahap malas aku secare otomatiknya akan berlipat kali gande..lebih hebat dr biasa..hahaha!! today im just rest and rest and rest..kat umah.lebih spesifik lg di atas sofa empuk kepunyaan my mom..muahaha!! sambil2 tengok cite hindustan..amitha bachan tu berlakon..xingt tajuk ape..tp, best cite tuh!! then , tido 4 sure lah kan…hehehe!! hajat di hati nak […]

Spiderwick Chronicles

Wah..terlajak masa nak update blog aku ni hah..semalam bersemangat nak update, but tenet wat hal.bengong.nyampah aku.bukan x bley nak access langsung..but tooooooo slow for me la.bayangkan, nak tengok main page for google pun xbley..hampeh ar kan!!! Jadi bagi memulihkan rasa marah aku, aku pun belek2 koleksi DVD “sah” aku dalam laci..hahaha!!! wah banyak lagi tak […]

1984

kalau korang lahir pada tahun 1973-1984.. mesti korang ingat ni: Kita membesar dgn menonton G-Force, Transformers, Thundercats, SilverHawk, Woody Woodpecker, Chipmunks n Mickey Mouse. Not to forget NinjaTurtles, Mask, Smurfs dan Voltron. lg satu Gaban.* aku tengok Transformers,Thundercats,Mickey mouse,Ninja turtles and Gaban…hehehe Berus gigi time waktu rehat kat skolah rendah?…hmm, mesti pegangcawan warna-warni kan . […]

CURANG is wonderfool

First time tengok adik aku pakai baju ni…cam siut..aku siap gosok2 mate lagi…bior betol laki ni..Lama aku tenung and tenung then kompem baju die tertera “CURANG is wonderfool”..wakakaka!!! selalu bile adik aku pakai baju yang ade ayat2 mengarut2 ni aku marah..tapi ntah kali ni..aku terbelahak woo…best plak aku bace…hehehe!!!

Tiada perasaan

Yesterday, aku ade presentation dengan my supervisor..ok jer..yang tak best bler ade 2 org PhD student die yang dah gempaq ar kan..yg dah ala2 nak viva tu join skali lak…bukan tak sker tapi cam bongok lah kan bler aku baru nak terkedek2..adoi!!tp,adatlah baru 1st sem naa..hahaha!! on the way balik lab, my fren asked me […]