Stress!!

Its tuesday ok…not monday but im stressed today!! Damn! i feel like im too stupid…i cant do this..i cant do that..adoi…pastu,aku hangin sangat coz someone wat aku cam ape jer..(i dont think that im too sensitive ok..) dah suruh aku wat tu ini..then aku punyelah baik pi datang kat die nak bgtau ape kene wat…eh..eh..wat muke taik woo..sudah..ilang lagi mood aku..rase nak koyak2je paper tu tadi…..lantak ar..

Arini aku tak kaco orang sangat pun..selalu pagi2 aku dah sms org..wakaka!! arini cam xingat orang langsung…hahaha!!! just tengahari i texted 2 people kot…but diorang busy i think..same like me ya..kikiki!!before balik keje, my best fren texted me ask about ****** aku rase tak sedaplah, tapi aku TETAP kate aku TAK bersalah ya….hahaha!! aku tak buat ape2 woo..im just tell the the truth…but im so sorry kalo dah jadi camni…

Fuuuh…badan aku rase letih sangat2…tapi aku wat ape je ek?wakaka!!

Artikel Berkaitan

  • No Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge