Ouch!!

Ouchhh!!! yeah…its hurt…my perot lah…hahaha!! Nothing much to share today cz im not in good mood actually…but im oklah…so..so.. lah. Letih sket today cz bangun even bangun tido lewat..ahaks!! ye ar, bangun je kene kemas2 umah then baju nak kene basuh plak…aku plak type yang tak sker basuh baju kurung (for work only naa..hahaha!!) ngan washing machine…tak bersih and cepat rosak nnti..so,kene lah basuh gune tangan…adoi!!! tu yang den lotih…actually aku sker basuh2 ni tapi time2 penat..alahai….rase nak nyumpah ajelah jwpnyer:P

Pukul 12pm aku tengok 1 more time AF6..hahaha!! tapi, tak abislah coz petir kuat siut…at last, aku menidurkan diriku dengan tenang ditemani hujan yang turun…wakakaka!!! Petang2,hangin aku start datang dah…cam xder mood sangat2..asik nak merungut ajelah…huhu!! just texted with some people today…

* To my good fren- Take care of urself!!! No one with u rite now…be careful!!

* To someone yang sker sangat call me as “manja”- makin ari, makin lawak ar ko ni…kikiki!!

* To someone yang menang main Monopoly today- Aku tau ko main ngelat!!! kalo x,sure ko kalah..wakaka!!

* To someone yang mintak aku blanjer- Yeah!! i will ok 🙂 wait for my invitation…hehehe

Artikel Berkaitan

  • No Related Posts

One response to “Ouch!!

  1. Anonymous

    manja..

    oh manja…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge