Nadia AF6 kurang voters dah?

Last saturday,aku pelik gak awat yg si Nadia dok kelam kabut kat atas stage padahal die nyanyi ok..awat nak cuak plak kan?Rupe2 nyer, senarai terkini that time…Nadia nyer name kat bawah skali…no wonder lah kan…serious,nampak cuak gaban..Last2,tak ada penyingkiran pun dibuat..hmm..Kebetulan or memang Astro nak selamatkan Nadia?Semalam pun,dalam radio Era kalau tidak silap..ada kupas isu ni..ramai plak tu yang cakap memang Astro sengaja tak mo buang sape2…konon2 nyer memang dah lama rancang yang pada konsert ke 8, TIADA PENYINGKIRAN…erm…tapi hakikat nya mau selamatkan pelajar yang…..

Gwe ngga kisah…Nadia best and Stacy pun..so,keputusan tak ada penyingkiran malam tu..aku SUKA!!! hahaha!!

Komen adik aku:

Nadia gewdik…ramai tak suka die sekarang ni lah…thats y die dah kat bawah dah..

Komen aku:

Takmo Nadia kuar..bukan ape,kang aku rimas and xder semangat langsung nak tengok konsert AF6 tu coz yg lain2(except Stacy) buat aku ngantuk dimalam hari….sekian time kasih 🙂

Artikel Berkaitan

  • No Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge