Manusia dan ragam

Dengan penuh rase ketidakhormatan langsung…arini aku mengisytiharkan di Malaysia dan lebih spesifik lagi di UTM ini ramai manusia yang S****D!!!!! hahahahaha (sorry,tiada niat apa2 selain mahu melayan perasaan geram aku…kikiki)

Actually, arini pagi2 lagi mood aku dh hampeh gler2 disebabkan beberape org…nyampah siut!!! Lepas sorang…sorang wat hal bongok ngan aku….excuse me, jadi orang…gune otak ar beb…ni nak orang je layan kepale korang….banyak cantik….sengal naa???

Tapi, kemungkinan besar dan teramat besarlah….hahaha!! rasa marah dan nyampah aku kat semua orang ni disebabkan hormon perempuan ku yang tak berape nak stabil this week..hahahaha!! sorry:) Time2 hormon aku tak betul,dunt dare wat hal ngan aku coz i dont care sape2 dah..muahaha!!!

The whole day, orang Accelrys(im not sure with the spelling ya…hahaha) ada dalam lab. i cant study anything!!!! rimas…pastu paling haroook skali arini firewall kat lab problem and wireless cam cibai tahap cipan…huhuuhuhu…ok, that all…pandai2 lah pikir kenape mood aku swing gaban2 arini naa….help me God…hehehehe:)

Artikel Berkaitan

  • No Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge