Corak Hidup….

Haih..mengeluh lagi aku hari ini..bukan sebab apepun,mungkin kerna rasa bosan dengan hidup yang same aje buat masa ini..with people yang selfish, kerenah manusia yang sepertinyer tiada berotak…adoi!! muak siut! atau mungkin juge rasa tak tak sedap dalam ati aku ni kerna kejadian semalam ya?

Petang semalam,seperti biase aku balik lah ikut kempas..tapi aku perasan gak,makin hari makin laju lak aku bile dok drive..ahaks!! tibe2,jammed!! shit! dah ar aku nak rushing pi umah bos aku kan…ade makan2..but,otak aku dok pikir maybe jammed b’coze pak cik polis kat depan kan…tapi sangkaan aku salah bile aku nampak pak cik polis…tapi bukan tahan kerete orang tapi sedang mengesat sesuatu pada kasutnyer…dalam hati aku berkate”hmm, lap ape yer?” Then aku kedepan kan kerete ku…oh god!! mayat!! fuhhh..terkedu jap aku bile terpandang mayat atas jalan raya yang dah tutup dengan plastik hitam…berderau jantung aku coz sedor diri kan…(aku bawak kete laju woo sian semalam..) rasa tak sedap ati sampai ke malam…

Nak dijadikan cerite, on the way balik dari umah bos aku…jammed lagi!!! shit…aku dah bayangkan accident lagi..tapi syukur bukan…tapi hati aku memang tak sedap sangat…itu hal semalam…hal arini….lagi sikit kerete shukor (my brother) nak terlanggar divider highway tadi…gara2 nak elakkan baldi yang kat tengah jalan raye tuh…mengucap panjang masing2…seriously,aku nyer otak cam pikir bukan2 dah…tapi,doa ajelah tiada ape2 yer….

my good fren tell me something today… honestly im happy but at the same time im worry too…but i cant tell her bcoze aku da janji dah tak mo wat die susah ati…hehehe..ya udah..kita tunggu dan lihat jelah later…btw,dalam ati aku tak sedap..someone give me a good advise!! thanks beb!!

*ko yang mencorakkan life ko…samaada best atau tak..so apa kata ko corakkan ia menjadi lebih best dari sebelum ni*

*kengkadang tak sumer orang merasa keseronokkan dalam hidup..ada tu…nampak jer happy..tapi…bisa didalam…*

Thanks a lot!!!!

Artikel Berkaitan

  • No Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge