Rinduku datang lagi….

Inilah padahnyer bile aku gedik2 pi tengok cerekarama just now…bongok tau!!!! tak pasal2 now aku jadi kangen ama bokap gwe….hohoho….sebenonyer,aku nyampah ngan cite td…ntah ape2 je..point best2…tp,jalan cite tak best woo….touching,tp aku tak touching 100%..muahaha!!! tak nangis pun sebenonyer..wakaka!! just otak dok pikir….adeke anak yg cam Shamsul dalam cite ni yer..and ade ke mak yg sengal camni yer???adoi!!! awatlah pi caye anak 100% and pilih kasih ngn anak2…haiya….

Tapi,last2 tuh..scene Adila tinggal sorang2….afta semue meninggal…nenek,mak,ayah,abang2 pun takder dah..aku jadi TAKUT!!!! ngeri woo kalo tak ada sape2 lagi dah…huhuhu..then,aku jadi miss sangat2 kat arwah abah and arwah kakak gwe….ngehehe…rindu gler!!! but now…gwe ok dech

Artikel Berkaitan

  • No Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge