Isnin yang sengal!!!!

akakakakkaka!!! bior aku gelak kan diriku sendiri dulu naa… cam siut gaban…pagi2 isnin dah malu di khalayak ramai…tak lah ramai sgt..tp,cukuplah untuk menebalkan muke kami bertige…muahaha!!! begini kisahnyer….

aku punyelah tido awal smlm..mmg ar demam …tp,demam nyer sket je tp semangat nak pi kursus yg aku tau akan bosan tahap impak maksima tuh..so,aku sengaje menidurkan diriku agak awal…kol 11pm tuh!! gilos..mak aku pun heran…wakikiki…aku lagilah heran..sllu sku tido kol 3am maa…muahaha!!!SEMANGAT KURSUS ni konon…..

dipagi hari yg hening,,,subuh ni tau….kul 6am naa???aku pun membangunkan diriku….terus mandi…siap2…skali tgk jam…baru kul 7:20am…iyerks..poyo ar kan kalo aku nk kuar awal2..wakaka!! tak mo aku…so,saje makan slow2…bkk tv slow2…muahaha!! then tgk jam skali lagi…..hahahaha!! kol 8am!! againz….cam tak biase..saje wat2 tekejut kol 8 am…wakikiki!!

ok….then dalam kete..aku cam pikir2 ar…ape akan aku uat nanti dalam dewan yg beso tu…dilah pesan dah kat aku…suruh bwk gule2 ke ape2..so,aku pun decide…nnti b4pi SPS..aku nak pi singgah kedai…beli gule2…nescafe n mineral water….kikiki!!!then, aku pun trus ke SPS…..jmpe dilah n atirah…yg same2 semangatnyer ngn aku…wakikikki

kami bertige poyo2 lah jalan cam dedikasi yg ampun…pi lah nak register….beratur….bley tahan panjang gak ar….(tak pun sebenonyer..hehe)..then,sampai turn aku…aku pun cari lah my name…TAK JUMPE!!!akak tu ask….”fakulti ape yer?” aku jawap”fsksm”…akak tu pun ngn jwpn yg agak best gak ar…”fsksm sains sosial…start hari rabu..we all dah wat rombakan…”

MANGKUK TINGKAT 14 LAH!!! aku cam…huh???hari rabu??bley plak camtu ek?die kate ha’ah…aku nak cover malu…coz yg lain semue budak2 engineering n mechanical kan…wat2 ar cam tak bersalah!!!ngehehe…hek eleh..tp,mmg bukan salah we all pun ok…SPS yg sengalisme….

aku rase…kalo aku sorg2..aku leh gak wat2 cam xder ape2..ngehehe…masalahnyer,..mangkuk dilot n atirah tu same naik gelak ngn aku..wakaka!!! aku rase..org kat situ sure tau we all malu…wakakaka!! adoi..cam siut ar…seb baik aku awal2 dah sorokkan nescafe n mineral water..wakaka!! kalo x..kompem aku buang je kat longkang mane2..wat malu je…kikiki!!sebab aku stress coz malu di pagi hari isnin…aku pun ajak je bdk2 ni ikut aku amik laptop kat umah aku…wakikiki!! mak aku bising.die kate…sker sgt wat keje buang mase…ngehehe…pot pet pot pet ar kan..tp.cam biase..smpi umah je..aku bg sengih yg cute2 kat mak aku…settle….kahkahkah!!!

Artikel Berkaitan

  • No Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge