I feel better…

Aku tak buat ape2 keje pun siang tadi…dok update multiply je..hahaha!!!

Tapi,lawak gak bile bos aku masuk..lg half an hour nak balik..then, tengok muke aku pun cam semacam kan..so, tak tegur langsung….Dilot plak dok kat luar..sejuk xtahan sejuk die kate…wakaka!!! sure bos aku ingat we all cam ade ape2 naa???gado ke ape??..kikiki!!!

Sampai umah, hmm…dari luar aku bau dah nasi goreng mak!!!pergh!! best…pedas woo….then,aku makan ngan nikmatnyer…hehehe!!!then, main tenet sat….pastu around kul 10lebih kot…aku tido..xtahan ngantuk sgt…haha!!!kul 12am bangun balik…then main POOL!!!! ahaks….malam ni aku ngan Ieja due2 cam sengal gaban….hahaha!!!Now, aku nak tido dah…rasenyer semue dah settle…say gd nite kat Ieja dah…kat bro RR dah…kat bro Zizan pun dah….so…mehlah kite TIDO!!!!!

Artikel Berkaitan

  • No Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge